Iedereen welkom

KABAD wil een club zijn waar iedereen kan komen badminton spelen, van beginner tot competitiebeest. Jongens en meisjes vanaf 12 jaar kunnen op woensdag terecht bij de jeugdtraining, waar op een plezante manier de regels en finesses van het spel worden aangeleerd. Volwassenen kunnen twee keer per week het badmintonveld op. Er wordt vooral dubbel gespeeld maar ook wie één tegen één wil kampen vindt ook altijd wel een geschikte tegenstander. Omdat de spannendste spelletjes ook de plezantste zijn zoekt iedereen spontaan tegenstanders van eigen niveau op, maar dit patroon wordt bewust geregeld doorbroken. Zo wordt er, mits voldoende spelers aanwezig, elke eerste woensdag van de maand een aantal sets gespeeld door gelegenheidsduo's, door lottrekking bepaald.


Proberen maar!

Twijfel je of badminton wel jouw sport is? Kom het gewoon een paar keer proberen. Je voelt al heel snel of je het leuk vindt en of je aanleg hebt. Een racket en shuttles kun je van de club lenen, dus je hebt alleen je sportkleding nodig. Let wel op dat je schoeisel geschikt is voor zaalsport - met zolen die geen strepen maken op de sportvloer. Vergeet ook je douchemateriaal niet, want er wordt gezweet. En een drankje achteraf hoort er dan meestal ook wel bij.

Waar?
Gemeentelijke Sporthal Kasterlee te vinden op Duineneind 15
Wanneer?

Vanaf het seizoen 2018-2019 gelden er nieuwe speeluren!

  • Woensdag van 20u tot 22u30
  • Zondag van 19u tot 21u30

Steeds zowel voor jeugdspelers als volwassenen.

Shuttle

Lid worden? Heel eenvoudig!

Om lid te worden moet u het aanvraagformulier ingevuld aan de secretaris of een ander bestuurslid bezorgen. Daarnaast dient het lidgeld gestort te worden op rekening 789-5633334-77 van KABAD Kasterlee. Vergeet niet "Lidgeld" en de juiste naam te vermelden. Meer nuttige informatie vindt U in onze onthaalbrochure voor nieuwkomers. Wij kijken uit naar uw komst!


Clubbestuur

Voorzitter
Bart Verleye
Polderken 25, 2460 Kasterlee
Tel. 0474/98.87.70
verleyebart@hotmail.com
Penningmeester & jeugdverantwoordelijke
Ines Heylen
Berkenlaan 48, 2460 Kasterlee
Tel. 0479/69.62.84
inesheylen@live.be
PR & sociale media
Sarah Wens
Spoorwegstraat 15, 2460 Tielen
Tel. 014/43.11.25
darah.wens@gmail.com
Secretariaat
Arnè Anseeuw
Broekstraat 42, 2460 Tielen
Tel. 0479/95.27.24
secretariaat@kabadminton.be
Jeugdtraining
Bart Schepers

Bij vragen/inlichtingen/opmerkingen mag je steeds een van onze bestuursleden contacteren via bovenstaande gegevens.